iDentity Clinic

iDentity Clinic locul de unde pleci cu zâmbetul pe buze!

identity clinic

iDentity Clinic vă oferă servicii stomatologice la standarde internaţionale. Pacienţii noştri sunt aşteptaţi într-o locaţie modernă, dotată cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie. Avem 4 cabinete individuale, dintre care unul le este dedicat în totalitate copiilor. Am creat pentru aceştia un loc de basm cu zâne şi poveşti din desene animate.

La iDentity Clinic avem o echipă de specialişti dedicată tuturor tipurilor de afecţiuni din sfera oro-dentara. Prin acest lucru ne diferenţiem de cabinetele la care un singur medic acoperă toate tratamentele de stomatologie generală. În cadrul clinicii avem medici specializaţi în protetică, implantologie dentară, endodonţie, chirurgie oro-dentară, ortodonţie şi ODF, pedodonţie, parodontologie, medici care au urmat cursuri specifice de perfecţionare, pe parcursul a maimultor ani după terminarea facultăţii.

iDentity Clinic este cu siguranţă alegerea potrivită pentru tine şi pentru familia ta.  Scopul nostru este să construim zâmbete perfecte şi suntem întotdeauna atenţi cu pacienţii noştri, pentru că vrem să le asigurăm tot confortul de care au nevoie pentru a se simţi relaxaţi pe perioada tratamentelor.